Eid Mubarak

Bismillah ArRahmaan ArRaheem,

Assalamu’alaykum warahmatullahi wa barakaatuh,

We would like to take this opportunity to wish everyone a very happy Eid and we ask Allah, the Most Gracious, the Most Merciful, to accept our fasting, our prayers, our sacrifice and our actions throughout the month of Ramadan, ameen, insyaAllah.

Eid Mubarak, Kullu ‘Aam wa antum bi khayr.🙂


Ada ketikanya MATA silap memandang,
TELINGA salah mendengar, LIDAH terlanjur berkata,
FIKIRAN khilaf menafsir & HATI silap menduga,
Mohon maaf atas segalanya.

Ingatan tulus ikhlas,

Hj Shukri, Hjh Salmah &

Mawardi, Zulhilmi, Maisarah, Hudzaifah, Hajar, Masitah, Baihaqi

9 thoughts on “Eid Mubarak

  1. Assalamualaikum wbt…

    Maisarah..Selamat hari raya maaf zahir batin..taqabballahu minna wa minkum..

    Salam rindu dr sahabatmu..:)

  2. Salam alayk

    Al-Fannani,
    Salam Lebaran kembali.🙂

    Ukhti Dania,
    Syukran habibati🙂, rindu sangat2 pada sahabat ana sorang ni. bila agaknya dapat bersua, susah lain2 kepulauan ni kan…

    InsyaAllah, one fine day. Bila balik msia?

  3. Hm, itula tinggal kat kepulauan berlainan:)..InshaAllah ana balik 22 nov ni.. harap sangat dapat jmpa maisarah..Teringin jg nak ke sana melawat maisarah..

  4. Assalamualaikum..
    Salam lebaran pada tuan rumah dan pengunjung ke sini..ya ukhti,aasifah,dah lama tak bertanya khabar berita..tapi insyaAllah,ingatan pada enti & sahabat2 masih sentiasa mekar subur dalam diri biarpun sering dihambat pelbagai mehnah dan tribulasi dalam kehidupan…Alhamdulillah,petanda kita semakin membesar dalam bimbingan serta rahmatNya kan?insyaAllah..=D..
    take care dear..
    syukran jazilan for everything…

    salam sayang dr bumi Shamrock..=)

  5. Salam alayk,

    Ukhti Dania, balik msia berapa lama? Tapi ana tak rasa ada cuti time tu, paling awal boleh balik tahun depan januari insyaAllah. Eh, enti dtg sini pun ok jugak. Sebesar padang golf kami tadahkan keinginan dan harapan enti tu, hehe😉 InsyaALlah. Khadijah pun mesti rindu sama enti juga. Ada airasia direct ke sini, i would be glad to accompany you dear, insyaAllah.

    Ukhti Hazirah,
    Ana pun minta maaf juga lama tak berutus khabar buat sahabat-sahabat di bumi Shamrock, namun doa sentiasa dipanjatkan moga-moga Allah sentiasa mengurniakan hidayahNya buat antum di sana.🙂 Alhamdulillah, semuanya baik di sini. Kami sangat-sangat rindukan sahabat-sabahat seperjuangan, entah bila dapat berkumpul bersama-sama lagi, kan. InsyaAllah moga Allah perkenankan niat baik di hati ini ingin menyulam ukhwah fillah ini hingga ke syurga, ameen, insyaAllah.🙂

    Salam sayang dan rindu selalu dari kepulauan Bugis. 😉

  6. inshaAllah ana cuti kat msia sampai awal bulan febuari..Cuti 2 bulan lebih..Ikut hati, teringin nak melawat enti kt sana. Tp, tak sure lg..Kena planning dulu:)..InshaAllah..

    Salam aidilfitri dari ana..:)

    p/s:ukhti hazirah, bila pulak enti nk update blog?:)

    Salam rindu dan mahabbah buat antunna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s