Khalifah

kpmm.jpg

Dalam sedar ataupun tidak, saya telah melangkah… sedang bergerak…

Ighfirly ya Allah, tuntun langkahku dalam menapak di jalanMU~

4 thoughts on “Khalifah

  1. salam, mai
    hr tuh mai blk x smpat jumper, nway slamat ber’ramadhan’..
    nk bitau mai nih hri tuh tgk brite kbutulan klua cite psl pose kt uni makasar n tup2 kuar gamba mai..hehe..dptla gak mlepaskn rindu
    lg satu mai ader lirik lagu mali rabbun siwwa tuh ker suker sgt lagu tuh tp x dpt nk tangkap masud die sgt..

    take care yer,

  2. Salam alayk,

    Cik Seyba, ishk, rindu sama kamu..

    itula pasal sunathon kat johor, last minutes mai cancel, kalau tak dptla bertentang mata kita…hehe🙂

    Ramai juga yang tengok siaran tv3 tu ehk.. huhu.. ingatkan semua dah fly uni masing2.. rugi pulak tak buat ucapan personal.. heh. Dah masuk tv, takyah hantar kat utusan salam perantauan pun takpe, kan?😉

    for lirik maali rabbun siwwa tu, just scroll down, next page dlm wordpress ni, insyaAllah jumpa la nanti..

    Tunggu kad raya UK, bila la nak sampai ni…😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s