Salam mujahadah ~

Bismillah Ar Rahmaan Ar Raheem,

Assalamu’alaykum warahamatullahi wa barakatuh,

Alhamdulillahi Rabbal ‘Alameen, setinggi2 kesyukuran padaNya, dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah, exams for clinical skill lab(CSL) and practicum lab were done. This coming friday for theory exam, insyaAllah. 100 questions (objective) for only 100 minutes..😉 Moga Allah permudahkan urusan kami dan juga antum semua. Ma’attaufiq wannajah juga bagi yang bakal menghadapi exams, test, final, apapun istilahnya.. Doakan kejayaan bersama, ameen🙂

postermujahadah_akhwt1.jpg

Usaha, doa, tawakal…

10 thoughts on “Salam mujahadah ~

  1. Dan janganlah kamu irihati terhadap apa yang dikurniakan Allah kepada sebahagian kamu lebih banyak dari sebahagian yang lain.(Kerana) bagi orang laki-laki ada bahagian dari apa yang mereka usahakan, dan bagi para wanita (pun) ada bahagian dari apa yang mereka usahakan, dan mohonlah kepada Allah sebahagian dari kurnia Nya. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui segala sesuatu.
    (An-Nisaa:32)
    msg: man jadda wa jadda

    Maisarahku sayang,
    moga kejayaan jadi milikmu.

  2. Jazakillahu khayran katheera ya khalilati,🙂

    Ehem, kasi hint skit.. tarikh kita MESTI dekat2… mesti tak henti sengih nih.. hehe😉

    InsyaAllah, usaha sama2 sampai akhirnya…Moga kejayaan milik bersama, yani pun bakal exam juga, kan?😉

  3. salam…
    insyaAllah bi taufik wa najah…. gambatte, aja aja fighting! hehehe.. ana pun tengah exam ni, ada lagi 4 paper, 5 mei paper last, 7 mei dah start praktikal.. Allah hu akbar…
    maisarah… Alhamdulillah ana dah `pulih` dari rasa kecewa di hati.. Allah adalah jawpan segalanya… Cinta Allah yg utama, semoga kata-kata dimulut seiringan dengan maksud di hati dan selari dengan tindakan yg dijelmakan dari diri…

    sayang maisarah sokmo😉

  4. Insya’Allah…moga Allah permudahkan bagi kita urusan dunia ini..saya pon exam juga nih..🙂

    yahumaira…saya di kuala lumpur saje..Allah tetapkan saya untuk terus di sini buat masa ni..🙂 teringin berbual panjang dgn enti…mungkin satu hari nnt…Insya’Allah..

  5. Syukran wa jazakallahu khayran katheera atas doa antum semua, alhamdulillah semuanya dah dipermudahkan Allah. Syukur sgt2, Allah Maha Penyayang ~

    Solehah,

    Alhamdulillah, Allah sayangkan enti, Dia Maha Pemurah dan Penyayang. Ana teringin nak jumpa enti lagi kat upm, naik bus sama2 and pegi library😉 InsyaAllah nanti tunggu ana balik bulan jun nanti ya !

    Insandzikra,

    Jazakallahu khayran katheera, moga Allah permudahkan urusan enta juga. Thabat di jalanNya.

    Najla,

    Ana pun teringin berbual dengan enti juga, panjang ke pendek insyaAllah buleh ja bila2 ada kelapangan nanti.🙂 InsyaAllah, moga Allah permudahkan pertemuan kita di alam nyata setelah bertemu di alam maya ni ya, terasa ‘dekat’ even tak pernah jumpa😀

    Enti ada ym tak? Emel ana nanti ya.

  6. Salam ziarah ya ukhti..
    Moga dipermudahkan dalam imtihan ilmu fardhu kifayah..
    Moga dapat jayyid jiddan..aminn..

    Ana minta izin copy-paste gambar di column “Way of life” ya..
    Asif..
    letak dulu baru bagi tahu..
    Tapi jika ada copyright, maafkan ana..
    ana bersedia untuk mengeluarkannya dari blog ana..
    hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s